Aquest dissabte, 27 d’abril, Cassà de la Selva celebra el dia de la Dansa. En el marc del dia internacional de la dansa s’han organitzat diferents activitats. A les 10.30h, espectacle i mostra de danses amb ballarins cassanens, a la Sala del Centre Recreatiu. Hi haurà una altra sessió a les 12. Organitza l’escola Ballem Far Away, la colla Sardanista de Cassà, l’Esbart Dansaire de Cassà i el Grup Linda Hadj Dansa Oriental.

A les 17.30h hi haurà la festa literària amb actuacions de l’Esbart Dansaire de Cassà, a la Sala del Centre recretiu.

A les 7 del vespre. Espectacle Mullïer-Cia Maduixa, a la plaça de la Coma. Espectacle de dansa sobre xanques interpretat per 5 ballarines.

El diumenge, 28 d’abril, tindrà lloc la 3a mostra d’Escoles de Dansa Tradicional de les Comarques gironines, a la Sala del Centre Recreatiu. Organitza: Amics de la Sardana i Federació d’Esbarts de les Comarques Gironines.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*