carnaval platja d'aro

Aquest dissabte 4 de maig, a les 17 h, teniu una nova oportunitat per gaudir de les millors colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i de les comarques de Girona gràcies a la segona edició de El Carnaval dels Carnavals, una rua de carrosses i comparses que transitarà pel recorregut habitual de les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró, de nord a sud, al centre de Platja d’Aro.

Hi participen 22 colles carnavalesques i més de 1.200 figurants que optaran als 8.600 euros en premis per a les cinc millors colles classificades en les dues modalitats: carrosses i comparses. Un cop finalitzi la rua començarà un ball popular amb l’Orquestra Girasol a la Plaça dels Estanys (19.30 h), i en la mitja part es faran públics els guanyadors i es lliuraran els guardons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*