Festival Espurnes
Les Anxovetes, Joan Colomo i Mireia Vives i Borja Penalba encapçalen la programació musical, que es completarà amb circ, màgia, tallers i activitats familiarsEl teclista de Txarango, Sergi Carbonell, i l’actor llagosterenc Janot Carbonell hi oferiran un espectacle únic i inèdit de poesia i cançó

El Parc de l’Estació de Llagostera acollirà el 18 de maig, la segona edició del Festival Espurnes amb una vintena d’espectacles que inclouran circ, màgia, tallers, activitats infantils i, sobretot, molta música. Els organitzadors han presentat aquest dimarts la programació i les novetats del Festival Espurnes reforçant el seu caràcter multidisciplinari i eclèctic amb una oferta gratuïta i diürna pensada per a tots els públics amb més de 12 hores d’activitat ininterrompuda. Es tracta d’una oferta extensa que manté la voluntat del festival d’esdevenir un aparador on el públic pugui descobrir alguns dels projectes musicals i artístics més interessants, atrevits i sorprenents del moment.

En el terreny musical hi destaca la presència de noms com l’inconfusible Joan Colomo, que hi presentarà el seu aclamat nou disc ‘L’oferta i la demanda’ (Bcore, 2018); el duet valencià format per la cantant Mireia Vives i el guitarrista Borja Penalba, i Les Anxovetes, renovadores de l’havanera i una de les bandes més en forma de les comarques gironines.

Menció especial mereix l’espectacle ‘Lletra i música (poemes i cançons amb amor encara que no siguin d’amor)’ que hi oferiran Els Carbonell. O, el que és el mateix, el teclista de Txarango, Sergi Carbonell, i el seu pare, l’actor llagosterenc Janot Carbonell; un espectacle inèdit produït expressament per al festival que farà un repàs d’aquells poemes i cançons que han marcat les seves vides.

El talent gironí també hi estarà representat gràcies a les veus de Marion Harper, Xavier Calvet, Cesc i la llagosterenca d’adopció Namina, mentre que Magalí Sare, Ninus i l’exlíder de Whiskyn’s, Joan Masdéu, completaran una programació que busca la diversitat estilística i la mescla d’artistes consolidats amb noms de futur.

Més enllà de la programació musical, el festival aposta enguany per reforçar l’activitat paral·lela, amb una àmplia oferta de tallers per a petits i grans que es concentraran en la franja horària de matí i migdia, molt pensades per a un públic familiar. Al matí, l’activitat també inclourà una cercavila gegantera a càrrec de la Colla Gegantera de Llagostera i l’espectacle de màgia itinerant que hi oferirà Eduard Juanola. Al migdia, per la seva banda, hi arribarà la Cia. Pessic de Circ amb l’espectacle d’acrobàcies ‘Sidecar’. Al llarg de tota la jornada, a més, el públic podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica i una fira d’entitats sense ànim de lucre, que suposarà una altra de les novetats d’enguany.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*