carnaval llagostera

Una quarantena de colles carnavalesques vingudes de Sant Feliu, Massanes, Castell-Platja d’Aro, Salt, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Caldes de Malavella, Tossa de Mar i Vidreres participaran aquest diumenge 10 de de març a la gran rua de carnaval de Llagostera. Si es compleixen les previsions de participants seran un total de 2.085 persones que desfilaran a la rua.

En representació de Llagostera, tancaran la rua la colla del Porró que no pari, la més nombrosa, amb 185 participants i la colla Dit i fet amb 30 participants.

La rua començarà a les 10:30 h, encapçalada pels Hereus i les Pubilles, des del carrer Maria Gay fins al Passeig Romeu davant l’oficina de l’Estació, passant per  l’Avinguda Gironès, el carrer Pocafarina, l’Avinguda de l’Esport i la carretera Sant Llorenç.

La rua està organitzada i coordinada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*