espai ridaura primavera

L’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro serà l’escenari de la quarta temporada de la ‘Primavera a l’Espai’, que arrencarà aquest dissabte 30 de març i acabarà el 8 de juny. Com en edicions anteriors, els espectacles seran d’una gran qualitat artística i aniran dirigits a persones de totes les edats.

La gran novetat de la 4a temporada serà l’estrena mundial de l’obra Gauss Sonata. El violinista Alejandro Bustamante i el pianista Enrique Bagaria seran els encarregats d’interpretar l’obra del compositor brasiler Luis Fonseca que, per cert, serà present a l’Espai Ridaura el pròxim 11 de maig.

El primer concert de la ‘Primavera a l’Espai’ anirà a càrrec de la International School of Brussels (IBS). La IBS, que durant més de 65 anys ha estat la llar de molta gent de cultures i orígens diversos, arriba a l’Espai Ridaura per presentar un espectacle simfònic conformat per diverses formacions (jazz, corda i coral) i amb més de 100 joves músics.

En una clara aposta per fer arribar la cultura als més petits, enguany s’ha programat l’espectacle familiar “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”. L’obra es podrà veure el diumenge 19 de maig, i està dirigida per Paco Mir, un dels integrants de la companyia Teatral Tricicle.

Una altra de les propostes musicals de la ‘Primavera a l’Espai’ es realitzarà el 27 d’abril i tindrà al pianista i compositor Luis González com a gran protagonista. El concert servirà per presentar el seu darrer treball, ‘En Clave de Serrat’, un recull de 10 cançons de Joan Manuel Serrat.

El Cor de Cambra de la Diputació de Girona, sota la direcció de Pablo Larraz, oferirà l’espectacle ‘Serenity’, un repertori actual i ple de bellesa que tancarà la temporada de la ‘Primavera a l’Espai’. Durant el festival s’utilitzarà el mètode de taquilla inversa, és a dir, el públic podrà decidir el preu que paga per veure els espectacles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*