Park Hotel San Jorge

La renovació de la proposta gastronòmica era un dels grans reptes del Park Hotel San Jorge, situat entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge.

Després d’un mes de reformes, del seu restaurant ‘Mar Brava’, s’ha aconseguit ampliar la capacitat de la sala a 90 comensals i s’ha emfatitzat l’estil mediterrani de l’espai que disposa d’unes vistes espectaculars de la Costa Brava.

El nou projecte gastronòmic, que servirà per modernitzar l’espai i dotar-lo d’un toc més acollidor, ve acompanyat d’una altra novetat destacada: a partir del dissabte 13 d’abril, el restaurant ‘Mar Brava’ també obrirà els migdies i els clients podran escollir entre menú i carta.

L’aposta per la millora de l’oferta gastronòmica també es traduirà en l’ampliació i remodelació de la cuina, la qual serà d’obra. Es tracta d’un projecte d’envergadura que està previst que vegi la llum abans de Sant Joan.

Les novetats anunciades es complementaran amb el talent de l’equip liderat per la xef del restaurant, Cristina Pey. En la seva aposta per una cuina de mercat, han elaborat una carta i menú de temporada basada en productes de proximitat. A l’estiu, el restaurant es trasllada a la terrassa de l’hotel. En aquest sentit, cal recordar que la cuina també està oberta a clients externs del Park Hotel San Jorge. Amb aquest conjunt d’accions, el Park Hotel San Jorge pretén consolidar-se com a referent gastronòmic de la Costa Brava.

La història del Park Hotel San Jorge es remunta al 1957, any de la seva inauguració, quan s’erigia com un dels hotels pioners de la Costa Brava i un referent en les èpoques d’auge turístic de la zona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*