Continuem avançant amb l’inexorable pas del temps i les estacions i la primavera va guanyant força de mica en mica i aquesta setmana n’hem tingut una bona mostra, amb temps estable entre els 1019 i els 1025 hectopascals de pressió atmosfèrica.

Però aquest cap de setmana podem tenir un petit canvi de temps, el divendres encara tindrem domini del Sol amb cel seré, però el dissabte ja començaran a arribar núvols procedents del sud que deixaran el cel molt cobert al vespre i ja durant tot el cap de setmana.

Aquests núvols seran prou densos i vindran acompanyats de precipitacions, que s’aniran aproximant paulatinament des del sud, i que podran ser importants, a casa nostra però no acabarien d’arribar diumenge.

Així que dissabte tindrem algunes clarianes a primera hora, però quan vagi avançant el dia els núvols començaran a dominar el panorama. Les temperatures màximes no seran tan altes com dies enrere, es quedaran al voltant dels 17 graus i les mínimes seran fredes, estaran al voltant dels 3 graus.

I el diumenge tindrem molt més núvols que dissabte, serà un dia gris, i amb les pluges que s’aniran apropant de mica en mica des del sud. Aquestes pluges segurament no acabaran d’arribar-nos i les temperatures seran com les de dissabte, potser una mica més altes les mínimes, 5 graus.

La mar estarà poc remoguda, però tindrem onades de fins a 130 centímetres a la costa i la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent bufarà amb intensitat moderada, arribant als 14 km/h i bufarà principalment de llevant.

La setmana vinent notarem més aquest canvi de temps doncs les pluges ens arribarien el dilluns i ja ens deixarien el cel ben tapat fins dijous, quan tornaria el Sol. Les màximes estaran al voltant dels 17-19 graus i les mínimes al voltant dels 5-8 graus. Ah, i aquest cap de setmana tenim canvi d’horari, la nit de dissabte a diumenge, quan siguin les dues, seran les tres!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*