girovi
Foto: Girovi.cat

Els vins Montrodó Blanc i Montrodó Negre, ambdós del 2018, del Celler Eccocivi, han estat guadonats  amb la Fulla de Bronze  del XXIV Concurs de Vins i Caves de Catalunya.

220 tastadors experts, alumnes i ex-alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona, enòlegs, sommeliers, el.laboradors de vi i vins escumosos, comerciants, restauradors i consumidors, han format part del jurat que ha tastat a cegues les mostres participants al Concurs i han determinat els vins i vins escumosos guardonats en cada una de les categories (blancs joves, blancs fusta, blancs especials, rosats, negres joves, negres criança curta, negres criança, negres reserva, dolços, vins escumosos, vins escumosos rosats i vermouths).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*