Foto: Ajuntament de Platja d'Aro

Aquest dissabte 2 de març, 80 colles de 19 poblacions de les comarques de Girona amb més de 4.500 figurants, desfilaran a la Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro. A les 11 del matí hi desfilaran onze colles (fora de concurs) amb 420 persones disfressades, acompanyes de la colla dels Reis Carnestoltes de Platja d’Aro. A la tarda-vespre, de 16 a 21 h, ho faran 66 colles a concurs, que opten a més de 8.000 euros en premis. Hi ha cinc guardons per a les categories de Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparses, Colles Local i Disfressa; i premi únic per a la millor colla que participi per primera vegada a la Rua.

Per a més informació podeu consultar el web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*