Outlast Zone en Cassá de la Selva

És una activitat d’oci alternatiu, caracteritzada per suposar un desafiament contrarellotge en el qual els supervivents hauran de trobar el refugi i aconseguir entrar-hi abans que s’acabi el temps

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 16 de març de les 11 de la nit fins les 3 de la matinada i centrarà l’activitat al centre del poble i zona esportiva, tot i que  pot haver-hi afectacions i actuacions a tot el poble. Per recrear l’activitat es comptarà amb la presència d’actors i actrius vestits i caracteritzats de zombis en diferents espais i carrers del municipi. També hi haurà afectacions en la mobilitat i aparcament del centre del poble, fet que estarà degudament senyalitzat. És possible que en determinats moments de l’activitat també hi hagi apagades de l’enllumenat públic.

La infecció ha guanyat, els zombies han aconseguit exterminar gairebé tota la raça humana i ja no hi ha esperança. Outlast Zone no vol trobar la solució ni salvar el món. Aquí has de sobreviure, col•laborar o vendre els teus companys i aconseguir entrar a l’última zona segura.

Edat mínima per participar: 10 anys. Menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult; de 14 a 17 anys només es requerirà autorització paterna.

Preu: 15 €

Més informació a

https://zombies.es/es/events/outlast-zone-en-cassa-de-la-selva-girona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*