Museu terrissa quart expo

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 2 de març fins al 14 d’abril, la mostra de ceràmica “…? ” d’Alberto Bustos i Roser Oter.

L’Alberto Bustos és membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica (AIC) que ha exposat arreu del món. Les seves obres parlen sobre la degradació del medi natural provocada per l’ésser humà. Com a conseqüència, la degradació com a espècie.

L’obra de Roser Oter també d’una gran trajectòria professional,amb un llenguatge entre psicològic i filosòfic, ens envien missatges del que passa o ha passat a la societat, l’home dominant el mateix home.

Es tracta de la primera mostra, de quatre, que s’ha organitzat aquest any en el marc de col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya, entitat que aplega a més de 350 associats entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya i el Museu de la Terrissa de Quart encetada l’any passat.

La inauguració anirà a càrrec dels artistes, el dissabte 2 de març a les 19 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*