palamos carnaval
Autor foto: Ajuntament de Palamós

Palamós va encetar dissabte passat el Carnaval 2019 amb la presentació de la Reina ‘Kina Brava’ i el Carnestoltes ‘Tomàs Turbant’ de la colla Kins20 que ja regnen a la vila. Una de les principals novetats de l’edició d’enguany, i que ja està en marxa, és la ruta gastronòmica ‘Menja’t el Carnaval’ amb la qual una desena de restaurants i tavernes de Palamós participants ofereixen una proposta gastronòmica basada en els productes típics d’aquesta festa.

‘Menja’t el Carnaval’ s’estrena enguany amb l’objectiu de fer partícips també als restaurants i tavernes del municipi d’aquesta festa tan viscuda a la vila, oferint als comensals la degustació de plats carnavalescs. Els establiments participants són Arrels, Bitàcora, Can Morera, Can Nicanor, La Barberia, La Caleta, La Gavina, La Notaria, Macabeu i Txoko Donostiarra, i fins el dimecres de cendra, 6 de març, oferiran la seva proposta gastronòmica.

Els plats més originals presentats seran premiats demà dijous Gras, dia 28 de febrer. Un Jurat de Gala, format per professionals de la cuina de la comarca, acompanyat de la colla del Carnestoltes i la Reina, iniciaran a les 21 h una ruta pels diferents establiments participants a la campanya que finalitzarà a la plaça de la Roda, on es farà entrega dels guardons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*