ruta del suro a Cassà de la Selva

Aquesta setmana comença la programació cultural de l’any 2019 a Cassà de la Selva amb una vuitantena d’actes programats de gener a maig, entre els quals hi ha activitats a la Biblioteca, cinema, música, teatre, vermut de lletres, xerrades i exposicions. Cada setmana s’han programat com a mínim dos actes culturals. Aquesta és una altra mostra de l’aposta per la programació cultural estable al municipi.

Una de les novetats és l’aposta pels espectacles infantils i per a tota la família dins  la programació. Un dissabte al mes, coincidint amb el mercat setmanal de fruita, verdura i planter, i per atraure les famílies al mercat, es faran espectacles infantils relacionats amb l’alimentació i els productes de proximitat al passeig Vilaret.

Podeu consultar el detall de la programació des de d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*