Teatre celrà

Els restaurants i bars del municipi s’hi sumen, amb ofertes i descomptes especials, amb la campanya ‘la postfunció’ per als assistents al Teatre.

Aquest divendres 25 de gener, a les 20 h, el Teatre L’Ateneu de Celrà presenta la nova temporada amb un acte gratuït, obert a tothom, amb la col·laboració del grup de teatre TxA Celrà i la Jove Cia.

El corredor d’arena, de l’EMDC.  Celrà estrenarà el 2019 amb una programació d’arts escèniques i visuals de primer nivell, que inclou 14 espectacles de format variat i adreçat a tots els públics. Com a novetat i amb l’objectiu que el públic assistent pugui  gaudir d’una oferta gastronòmica  després de la funció,  cinc bars i restaurants del municipi s’han adherit a la campanya ‘La postfunció’, oferint descomptes o plats especials per als assistents a l’espectacle, mostrant la seva entrada. La promoció pretén arrodonir l’experiència d’oci cultural de Celrà. La cartellera inclou propostes molt atractives i una oferta molt variada, amb els espectacles familiars com a punt fort.  

Més informació i venda d’entrades a  www.ateneu.celra.cat

La taquilla s’obre una hora abans de l’inici dels espectacles.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*