Platja d’Aro Nadal Shopping

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró promou la primera edició de Platja d’Aro Nadal Shopping, el proper cap de setmana 15 i 16 de desembre a l’Avinguda de S’Agaró on en format de fira es podran trobar, a peu de carrer, idees per regalar, alimentació, flors, decoració i gastronomia relacionada amb l’època de Nadal. També hi haurà diverses sessions de tallers nadalencs, teatre de carrer i l’actuació musical de Gospel d’Aro.

Hi participen els establiments Mama Oso, Forn Franquesa, Platja Bebé, Work Shop, Geleries Leo, Top Top, Yul Platja d’Aro, Cantamañanas, Frankie Kids, Aguadulce, Nativa House, Patricia Lara, Fruit Verd, Rituals, La Marconia, Alo Alo, G2 Brands, Garden El Trevol, Can Saleta, Farcellmania, KDA Estilismo, DM7, Xurreria Jofre, El Racó de la Garrapibnyada, PP’s Park, Viu Autisme, Oncolliga, Matilda’s i Helen Doron English.

Aquesta iniciativa complementa l’impuls comercial i de dinamització turística que cerca la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal: fins al 4 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya pot desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i optar a guanyar un Seat Ibiza, una bicicleta elèctrica o un cap de setmana al municipi, sempre acompanyats d’un lot de regals. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*