Nadal calonge

Un any més, els comerciants de Calonge aposten per la iniciativa de transformar el centre del municipi en un parc nadalenc a l’aire lliure.  El proper cap de setmana del 15 i 16 de desembre, Calonge tornarà a brillar com a Vila de Nadal amb un projecte que busca dinamitzar el centre històric i el comerç local del municipi.

Enguany, el parc nadalenc a cel obert enlluernarà Calonge en cinc espais del centre de la vila. A l’escenari de la plaça Major se celebraran els principals reclams de l’època nadalenca, com ara l’arribada a la plaça del Cagatió Gegant, l’entrega de cartes al patge reial, una cantada de nadales així com una activitat que permetrà als infants amanyagar a xais.

El Parc Infantil Nadal de la plaça Concòrdia, comptarà amb una vintena de jocs gegants de fusta per a totes les edats i altres atraccions com tobogans, llits elàstics o toros mecànics. Al carrer de la Rutlla, ambientat màgicament amb carruatges de patges i cavalls, hi tindran lloc diferents tallers com el de l’elaboració de magdalenes nadalenques o el taller de bastons per fer cagar el tió.

La plaça de la Doma, a la qual s’instal·larà un rocòdrom per nens majors de 7 anys i un inflable del món marí, es complementa amb el cinquè espai situat al carrer d’Àngel Guimerà: el Mercat “Nadal Gurmet”. Dins d’aquest últim escenari, dedicat a famílies i adults, hi haurà tot de paradetes per tenir un Nadal molt golós, amb productes especials i productes tradicionals de la terra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*