Pastorets de les Gavarres
Fotos: Joan Castro / Gavarres 365 / Iconna

El local Social de Quart ha acollit aquest divendres 28 de desembre la representació de “Els Pastorets de les Gavarres” a càrrec de Q-Art i Acció!. Avui a les 18 h tindrà lloc la segona i darrera representació on hi participen més de 20 actors. 

Q-Art i Acció! és un grup de teatre amateur local que compta amb més de 15 anys d’experiència. La seva activitat principal és una aula-taller on, en el transcurs del curs escolar, s’hi treballa una peça teatral que pot abraçar registres que van des de la comèdia, passant per la tragèdia, la intriga o obres més contemporànies que tracten temes d’actualitat. 

Des de fa 6 anys el grup va llançar-se a la nova aventura Nadalenca “Els Pastorets de les Gavarres”, una obra inèdita i de creació pròpia que tracta la coneguda lluita del Bé contra el Mal però des d’una vessant còmica i de sàtira política i social.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*