Avui us proposem visitar les Gorgues del Sant Pare al municipi de Quart. Un d’aquells petits indrets amb encant amagats a la falda de les Gavarres, on no et cansaries de contemplar com el pas dels anys i de l’aigua han sigut capaços de modelar el paisatge.

S’hi pot arribar a peu des de església romànica de Santa Margarida seguint els cartells indicadors del la ruta dels Camins de Quart que et portaran fins a la zona dels Quatre Camins. Un cop allí cal agafar un corriol estret de pendent suau marcat com a itinerari de petit recorregut que et portarà en menys de 5 minuts fins a una petita esplanada que dona accés a les gorgues. Si el cabal de l’aigua ho permet pots creuar i seguir la ruta.

Diu la llegenda que els dies de boira si poden veure les goges encantades o dones d’aigua. Uns éssers de la mitologia catalana, que canten dolces cançons les nits de lluna plena.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*