El Museu de la Terrissa de Quart rep la visita d’una delegació d’artistes ceramistes japonesos

El Museu de la Terrissa de Quart ha acollit aquest dimecres una delegació d’artistes ceramistes japonesos interessants en conèixer la terrissa de Quart.

La visita guiada i els tallers demostratius han anat a càrrec l’Associació de Terrissers Artesans de Quart que han servit per compartir idees i experiències entre tots els participants. La iniciativa està organitzada per l’Associació HASEKURA PROGRAM, un programa internacional d’intercanvi de negocis i capacitacions per a Pymes, emprenedoria social i autoritats locals de la UE i Japó. El projecte se centra en la Inter localització, la tradició+innovació i la sostenibilitat.

El viatge d’estudis Hasekura 2.0 sobre “Artesania i gastronomia” aporta, a Catalunya i al País Basc, una combinació única de dissenyadors, experts en art, artesans aficionats i amants de la gastronomia, per a mostrar com els aliments i l’artesania (especialment els tèxtils) estan vinculats a la vida quotidiana japonesa i la gastronomia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*