No només de bolets viu la gastronomia a la tardor. El cargol també és un dels protagonistes.

Del 19 d’octubre al 25 de novembre de 2018, a vuit restaurants de Platja d’Aro s’ofereix el “Platillo de banyuts”. Els preus oscil·len dels 9’50 als 13’90 euros. Una iniciativa d’AroImpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Els establiments que hi participen són: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l’Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S’Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa).

Aquesta nova campanya gastronòmica del “Platillo de banyuts” substitueix la de Tardor de Tapes, que s’ha vingut fent durant els darrers dos anys.

Consulta els restaurants des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*