Fira bolet Llagostera

Llagostera ho té tot a punt per celebrar la setzena edició de la Fira del Bolet, que tindrà lloc el proper diumenge 14 d’octubre, durant tot el dia.

La novetat més rellevant és el canvi de data. ‘Fins ara se celebrava sempre el 12 d’octubre i a partir d’enguany ho farem el segon diumenge d’octubre, amb la voluntat de poder ampliar i gaudir de la programació durant tot el cap de setmana’, tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler.

En aquest sentit, tot i que el gruix de les activitats de la Fira del Bolet es desenvoluparan durant diumenge 14 d’octubre, la programació s’iniciarà dissabte 13 d’octubre amb el Concurs de Caçar de Bolets (8:00h), el Duet de Showcooking a càrrec dels cuiners Martí Rosàs del Restaurant Ca la Maria i Marc Gascons del Restaurant Els Tinars (20:00h), el lliurament de premis Bolet 2018 i el Tastet Gastronòmic del Bolet al Casino Llagosterenc (21:30h).

Fira i mercat del bolet

Diumenge durant tot el de la Fira, el nucli antic de Llagostera es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d’oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet.

Un centenar de parades, 13 de les quals de bolets, oferiran productes i degustacions pels carrers i places del nucli antic.

Campanya gastronòmica

De l’11 d’octubre al 11 de novembre, l’Associació de Restaurants de Llagostera participa a la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet on un total de 8 restaurants ofereixen menús amb el Bolet com a principal ingredient.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna d’en Pou. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros.

La Cuina del Bolet s’emmarca i complementa la programació i oferta gastronòmica de la Fira del Bolet.

Podeu veure el tríptic amb els menús i la programació de la Fira del Bolet des de www.firabolet.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*