Festa cervesa platja d'aro
Foto decida per l'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro

Platja d’Aro celebra del 5 al 7 i de l’11 al 14 d’octubre, la trentena-u-nena edició de la Festa de la Cervesa.

La Festa tindrà lloc la Plaça del Mil·lenari, a l’inici de la gran avinguda per a vianants davant el Palau d’Esports i Congressos. L’entrada al recinte, on hi ha instal·lats els estands dels establiments locals, és gratuïta i s’hi poden tastar una trentena de marques i varietats nacionals i d’importació, i per quart any consecutiu també amb diversos productors artesanals catalans. Hi ha programades divuit d’actuacions musicals d’estil divers: xarangues, versions de clàssics i estàndards i ball popular.

Durant set dies, els 25.000 visitants previstos, poden gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

La Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, inspirada en l’Oktoberfest germànica, obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte els diumenge 7 i 14 d’octubre que ho farà a les 23 h. La inauguració serà divendres 5 d’octubre amb concert de La Vella Diexieland a les 19.30 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*