cuina del bolet llagostera

Aquest dijous 11 d’octubre, comença la setzena edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera on hi participen un total de 8 restaurants del municipi.

Wok de calamar de potera i bolets; crema de ceps, foie i trompetes de la mort; arròs amb ceps secs, cigales i colomí; ceps saltats amb emulsió d’ou, perol i ceps crus; canelons de boletus i verdures gratinats amb la seva beixamel; humus de cigrons amb salsa tahini amb trompeta de la mort; canelons de bolets a la crema de siureny; salmorejo amb oli de tòfona i mascarpone i brownie amb melmelada de rossinyols, són alguns dels plats que formen part dels menús.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna d’en Pou. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros on el bolet és el principal protagonista dels plats.

Podeu veure el tríptic amb els menús i la programació de la Fira del Bolet des de www.firabolet.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*