El Museu de la Terrissa de Quart organitza una exposició de les ceramistes Ruth Cepedano i Cristina Márquez

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 27 d’octubre, a les 19 h, la inauguració de la mostra de ceràmica artística “TANGENTS” Un espai – dues mirades de les artites Ruth Cepedano i Cristina Márquez.  La mostra es podrà visitar fins al 17 de desembre.

És la quarta i darrera mostra, que s’ha organitzat aquest any en el marc de col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya i el Museu de la Terrissa de Quart. Durant l’any han exposat les seves obres Nuri Negre, Mercè Pla, Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal. Pel proper any 2019 ja hi ha altres artistes programats per continuar aquesta col·laboració entre ambdues entitats.

Tots aquest artistes formen part de l’ACC. Entitat que aplega a més 350 socis actius, entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya L’Associació és un punt de trobada dels professionals del món de la ceràmica. Va ser creada l’any 1986 i des d’aleshores ha treballat per potenciar i donar a conèixer la ceràmica artística i comercial catalana tant arreu de l’estat com a l’estranger.

TANGENTS

Un espai – dues mirades

Ruth Cepedano i Cristina Márquez

TANGENTS.Un espai – dues mirades

En l’espai comú que ofereix la ceràmica, dues mirades es troben per després emprendre camins diferents a l’hora de materialitzar les idees. Tangents és una mostra de dues aproximacions a la ceràmica artística contemporània.

El treball de la Ruth Cepedanono busca cap reflex conscient de formes concretes. La seva expressió, això sí, es genera en el cau de cultiu de la natura i pren forma a través del filtre de les emocions.

L’obra de la Cristina Márquezes defineix per la subtilesa i la fragilitat representades en la porcellana. Aquest material ha esdevingut protagonista en les seves instal·lacions que oscil·len entre la reflexió i la mirada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*