Després de les precipitacions de fa uns dies, abundants, aquesta setmana ha estat dominada per un potent anticicló, amb temperatures altes que han arribat fins als 30 graus de màxima, que al final d’octubre resulten sorprenents. Però no ens podem refiar, doncs les mínimes han estat fresques, amb els 30 de màxima, hem tingut mínimes de 6 graus, una amplitud tèrmica de 24 graus en un dia.

I aquest cap de setmana tenim l’arribada de potents fronts de núvols que ja el divendres començaran a enteranyinar el cel i ens deixaran el cel totalment cobert el dissabte i bona part del diumenge.

Aquests núvols ens portaran pluja, que pot ser abundant en alguns moments. La pluja se’ns aproparà des del sud i dissabte pot descarregar amb ganes, diumenge les pluges ja serien menys importants.

Dissabte serà un dia molt fosc, amb el cel totalment cobert i amb pluges que poden començar a ser intenses a partir de mig matí i ja mantenir-se fins a les vuit del vespre. Les temperatures no tindran res a veure amb dies enrere i poden baixar, de cop les màximes, uns 12 graus, tindrem 15 graus de màxima i 7 de mínima.

 

Diumenge serà un dia molt semblant, amb algunes clarianes tímides i també algunes pluges i les temperatures baixaran una mica més, fins als 12 de màxima, seran temperatures de ple hivern.

La mar estarà molt alterada mar endins, amb onades de fins a 4 metres, però pensem que el temporal marítim no arribaria a la platja, la temperatura  de l’aigua serà de 19 graus. El vent serà bastant intens durant el cap de setmana, i serà de component nord-est.

Durant la setmana vinent es mantindrà aquest canvi de temps que ens apropa a l’hivern, amb temperatures màximes que no superaran els 16-17 graus, mínimes de 5, i tempestes el dimecres i el dijous, dilluns tindrem una treva amb millor temps.

I recordeu que aquest cap de setmana canviem l’hora, passem a l’horari d’hivern i la nit de dissabte a diumenge, quan siguin les tres, seran les dues. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*