Aquest cap de setmana tindrem molta variabilitat, el dijous tindrem un dia assolellat, però ja divendres i dissabte tindrem més núvols que aniran guanyant força fins diumenge.

La pluja de moment ens queda lluny mentre un potent front que vindrà des de l’Atlàntic se’ns va apropant. Arribaria a casa nostra el diumenge, quan tornaran les pluges.

El dissabte serà un dia tranquil encara, amb núvols que poden ser densos però també amb algunes estones de Sol. Les temperatures seran suaus, 22 de màxima i 14 de mínima.

I el diumenge les temperatures baixaran un parell de graus, 20 de màxima i 12 de mínima, tindrem algunes ullades de Sol però a partir de migdia ja ens pot arribar la pluja que ens pot deixar ruixats importants.

La mar estarà novament agitada, amb onades de 130 cm a la platja i de més de 3 metres mar endins. la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 20 graus, calenta comparada amb l’ambient. El vent aquest cap de setmana bufarà de migjorn i de xaloc i serà de moderada intensitat.

Durant la setmana vinent continuarem amb aquesta tendència a enfortir la tardor, tindrem pluges dilluns i la resta de la setmana el cel estarà dominat pels núvols. Les temperatures seran molt suaus, al voltant de 20 graus de màxima i 12 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*