eccocivi

Un any més el Celler Eccocivi serà present al Mercat de Mercats, del 19 a 21 d’octubre, a la Plaça de la catedral de Barcelona, a l’stand del Patronat de Turisme – Costa Brava Girona.

Durant tres dies, l’Avinguda de la Catedral s’omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la 9a fira Mercat de Mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat.

Les novetats d’enguany aposten per donar a conèixer tot allò que el món de la gastronomia i el comerç pot fer per al medi ambient.

A més de les activitats gastronòmiques hi haurà també temps per a les activitats lúdiques així com un espai familiar on els infants de 0 a 6 anys podran gaudir de diverses activitats i conèixer el programa educatiu dels Mercats de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*