El Culturefest La Brava de Sant Antoni

Transcorreguda la meitat de totes les jornades, el balanç d’afluència de públic és positiu, segons fonts de l’Ajuntament.

El festival d’oci cultural, ofereix durant 11 dies un programa complert adreçat a tots els públics, amb activitats que inclouen ofertes musicals, gastronòmiques, la visita d’exposicions, art, cinema a la fresca i també té presència el vessant lúdico-esportiu.

Durant aquests 11 dies del festival (del dijous 2 al diumenge 12), tindran lloc activitats d’aquesta mena, assolint una mitjana de 15 espectacles o activitats que es duen a terme cada dia, en una franja horària que comprèn de 17:30h a una de la matinada.

El Collet està dividit en diverses zones. Per una banda, a l’espai Show&Gastro, hi ha diverses parades gastronòmiques i també s’hi acullen concerts. A la Cultural Zone, tenen lloc algunes exposicions i tallers oberts a tot el públic. A la Kids Action, hi ha un circuit permanent de cordes i tirolines i un paintball. A l’Espai La Brava, s’hi produeixen diversos concursos (de ping pong i, d’altra banda, firmes d’autors); mentre que a l’Ermita s’hi acull una exposició fotogràfica.

Entre les activitats més destacades que resten fins aquest diumenge 12, hi ha la sessió de Beer Ioga, la signatura de llibres de Martí Gironell (premi Ramon Llull de literatura), torneig de ping pong Beer, concerts a càrrec de Paula Grande, Urfabrique, Carmen Porcar, Ailas o Ganges i la festa deSolard Sounds Events.

Les entrades es poden adquirir prèviament al web del Culturefest (www.culturefest.cat) o directament al Collet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*