Fins al 16 de setembre la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat 41 propostes que ofereixen la possibilitat de descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial del municipi.

L’oferta combina visites familiars, teatralitzades, naturalistes o amb guia local.

Per difondre l’oferta l’Oficina de Turisme ha editat 10.000 exemplars d’una guia en quatre idiomes amb el programa complert d’aquest estiu.

El consistori dóna així, continuïtat a la dinamització de les activitats d’oci i a la programació de propostes per a tots els públics en el marc de l’acreditació el municipi amb el segell de Turisme Familiar, guardó de qualitat que concedeix l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i que només tenen 23 punts del país.

Podeu consultar la guia des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*