espai nado platja calonge sant antoni
cof

Aquest dimarts han començat les activitats que es duen a terme a l’Espai Nadó de Sant Antoni, ubicat a l’espigó del mig. És el cinquè any que té lloc aquest servei adreçat a famílies amb nadons. L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni revalida l’aposta per aquesta oferta i per enguany ha programat conferències amb professionals del món dels nadons, a més de diverses sessions de ioga amb els més petits i classes de gimnàstica hipopressiva de recuperació post part.

L’Espai Nadó romandrà obert els mesos de juliol i agost, amb un horari que va de les deu del matí fins a les vuit del vespre. En aquest indret, s’hi troba una caseta amb canviadors, una zona de lactància, microones per escalfar biberons, neveres individuals i aparca cotxets. Les activitats es concentraran cada dimarts i dijous, en una franja horària de 18 a 20h. La primera hora d’aquestes en les sessions dels dimarts i dijous aniran destinades a les sessions de recuperació del sòl pelvià després del part amb tècniques hipopressives. A la segona hora dels dimarts i alguns dijous, hi haurà les ponències a càrrec de personal de l’Hospital de Palamós, que abordaran qüestions com tècniques d’alletament i la dotació d’eines de confiança i suport al respecte, massatges infantils, com actuar en cas d’accident domèstic i realitzar els primers auxilis, etcètera. La resta de dijous estaran protagonitzats per la classe de ioga amb nadons.

L’Espai Nadó s’engloba, també, dins de les diverses iniciatives que impulsa l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l’objectiu de dinamitzar les activitats familiars al municipi. En particular, aquest projecte també pretén contribuir a ampliar els coneixements sobre els nadons. La seva ubicació, sota de les palmeres de l’espigó del mig de Sant Antoni, busca que les famílies s’hi sentin còmodes i que, alhora, puguin gaudir de la proximitat del medi aquàtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*