desfilada suro cassa

Cassà de la Selva acollirà, el dissabte 7 de juliol la primera Suro Street Fashion organitzada per la Unió de Botiguers del municipi. L’acte començarà a les 20.30 h amb una performance i inauguració davant del Tren Petit de Cassà al carrer Marçal de Trinxeria. Seguidament, a les 21 h, es farà la rua de models pels carrers del nucli històric. A les 21.45 h s’arribarà a la plaça de la Coma i es farà la desfilada de models amb els vestits i complements de suro. Finalment, a les 22 h, hi haurà una desfilada de moda de les botigues de Cassà.

Juanfra Beltran, membre de la junta de la UBC, destaca que la iniciativa ha sorgit perquè «volem que el visitant gaudeixi d’una desfilada de moda per donar a conèixer el comerç de Cassà i viure una experiència completa a través de descobrir els principals carrers comercials del municipi integrats en la ruta del suro».

Els establiments comercials participants són els següents: Viatges Adònia, Magatzems Tàlia, Tot Dolç, Gamma Moda Íntima, 4 passos, 4 passos kids, Diabolos, Clara Moda, Magnatura, Joieria Comas, Mapfre, Petit Outlet, Oliveras Fotògraf, Dausà Moda, Foto i vídeo Cassà, Miqueta, Òptica Baleri, Perruqueria Teresa Vera i El Te Perruqueria.

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, rep el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*