Cantada Havaneres 2018

La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro arriba el proper dissabte 14 de juliol (22.30 h) a la seva 36a edició. Manté el seu escenari a la Platja Gran, i té com a protagonistes Havàname, Els Cremats i Port-Bo.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro continua apostant per la seva gratuïtat, tant de l’accés al concert com del servei d’un miler cadires per al públic assistent. Es repeteix la fórmula d’actuació dels grups, que pugen a l’escenari dues vegades, cantant quatre peces en cada part. El punt final de la vetllada és l’actuació conjunta de les tres formacions per interpretar els clàssics populars La Bella Lolai El Meu Avi. Com a complement, a l’extrem nord del Passeig Marítim, a tocar de la zona de l’actuació, s’hi celebra el 12è Mercat d’Estiu (19-0.30 h) amb diverses parades de productes alimentaris i d’artesania.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*