Durant quatre dies, l’esdeveniment combinarà cultura i gastronomia sota el lema «El sopar d’una nit d’estiu»

L’Àrea de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura, amb el suport de l’Associació de Comerciants, organitzen la tercera edició dels Tastets de Celrà. Cultura i gastronomia, un dels esdeveniments que més èxit ha tingut en els darrers anys al municipi. El ressò i gran afluència de públic de les dues primeres edicions han fet traslladar la ubicació dels Tastets des del barri vell, on s’havien situat les dues edicions anteriors, a la zona de la carretera de Palamós, un espai ampli i accessible,sobretot per al públic provinent d’altres municipis.

Nits d’estiu a la fresca, amb actuacions de circ, teatre, màgia i música, juntament amb una oferta gastronòmica, tot en el mateix espai.

Els dies 5, 6, 7 i 8 de juliol, a partir de les 19 h, els assistents podran degustar les tapes i plats dels comerciants del municipi mentre gaudeixen d’un ampli ventall d’actuacions culturals.

Per tal de reduir la quantitat de residus durant l’esdeveniment, l’Ajuntament de Celrà ha optat per dues fórmules. Per un costat, l’abonament d’una fiança a canvi de poder fer ús dels coberts i copes proporcionats per l’organització. D’altra banda, l’ús de plats i gots compostables.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*