Del 13 al 19 de maig tindrà lloc l’Ultra Clean Marathon on durant 7 dies, l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals. 

La primera de les Maratons tindrà lloc diumenge 13 de maig de 18 entre Sant Feliu de Guíxols i Girona, seguin el traçat de la via verda passant pels municipis de Gavarrencs de Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart.

L’objectiu de l’Ultra Clean Marathon és augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura. Alhora, vol fer créixer el compromís de les persones esportistes en la cura del medi ambient, i la promoció de curses i activitats esportives solidàries i alhora sostenibles.

El Consorci de les Gavarres, juntament amb l’Associació la Sorellona i l’Associació Naturalistes de Girona sonen suport a la iniciativa i us animem a participar-hi, a nivell individual o col·lectiu, a través de qualsevol de les fórmules que trobareu en aquest enllaç.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*