Presentació llibre Temps de Flors

L’Ajuntament de Girona ha editat un llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors.

“Aquest llibre reconeix i posa en valor el treball de les més de 1.000 persones voluntàries que a cada edició participen a Girona, Temps de Flors”, ha explicat la regidora Glòria Plana Yanes. La publicació recull en 200 pàgines fotografies d’alta qualitat dels muntatges i un text explicatiu de cada projecte en català, castellà i anglès.

La dissenyadora gironina Lara Pujol és la coordinadora del projecte i autora del disseny i d’algunes de les fotografies del llibre. Els fotògrafs Joan Altés i Job Vermeulen completen la relació de fotògrafs que participen al llibre. El projecte va néixer el 2013 i des de llavors s’han exhaurit els exemplars que s’han editat cada any.

El llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors es pot comprar a l’Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*