Aquesta primavera…coneix les Gavarres”,
Foto: Ajuntament de Palamós

Aquest cap de setmana l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat una nova edició del cicle d’activitats gratuïtes que promouen els valors naturals i ambientals del municipi. Sota el nom “Aquesta primavera…coneix les Gavarres”, la proposta permet als seus participants apropar-se a aquest espai natural de Palamós des de la perspectiva mediambiental, cultural i patrimonial.

La primera de les propostes ha consistit en un itinerari guiat per conèixer les activitats humanes vinculades als recursos de les Gavarres.

Dimecres 9 de maig a les 19.30 h, serà l’oportunitat d’assistir a la projecció del documental “Winged Migration” que es durà a terme a les 19.30 h al celler Brugarol (Bell-lloc).

El dissabte 12 de maig tindrà lloc el taller de confecció d’ambientadors naturals utilitzant plantes aromàtiques, el dia 24 de maig el programa oferirà el recital de llegendes i cançons tradicionals a càrrec de la formació Les Noves Cariàtides, que actuaran a partir de les 19.30 h al Mas Salvà (Bell-lloc). Mitjançant la proposta “Aquesta primavera…coneix les Gavarres” també s’oferirà la possibilitat de participar, el dia 26 de maig, d’un itinerari guiat per a conèixer les espècies de papallones que hi ha a les Gavarres, o bé, el dia 16 de juny d’assistir a una demostració pràctica de la pela del suro.

El programa es complementarà amb una neteja del litoral que s’organitzarà a la platja de Castell el dia 3 de juny, i amb la xerrada “Som energia” que es durà a terme el 5 de juny a les 19.30 h a la biblioteca de Palamós.

Totes les activitats incloses en aquest programa són gratuïtes. Tot i així per a poder participar-hi, cal fer la inscripció prèvia de les persones interessades.

Les inscripcions es poden fer a la seu de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, ubicada al carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 12; o bé al telèfon: 972 27 72 00, naturapalamos@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*