“Emoció-n’Art” de la ceramista
Detall d'una de les obres de Mercè Pla

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 14 d’abril fins al 20 de maig, la mostra de ceràmica de l’artista Mercè Pla  “Emoció-n’Art”. La inauguració anirà a càrrec de l’artista Mercè Pla, dissabte a les 18:30 h.

És la segona mostra, de quatre, que s’ha organitzat aquest any en el marc de col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya i el Museu de la Terrissa de Quart i s’emmarca dins el Dia Internacional de l’Art

Les altres mostres també portaran a Quart als artistes Jordi Marcet, Rosa Vila-Abadal, Ruth Cespedano i Cristina Márquez.

Tots aquest artistes formen part de l’ACC. Entitat que aplega a més 350 socis actius, entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya L’Associació és un punt de trobada dels professionals del món de la ceràmica. Va ser creada l’any 1986 i des d’aleshores ha treballat per potenciar i donar a conèixer la ceràmica artística i comercial catalana tant arreu de l’estat com a l’estranger.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*