Museu de la Terrissa de Quart Nuri Negre

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 10 de febrer fins al 4 de març, la mostra de ceràmica de l’artista Nuri Negre. La inauguració anirà a càrrec de l’artista Nuri Negre, a les 18:30 h.

És la primera mostra, de quatre, que s’ha organitzat aquest any en el marc de col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya i el Museu de la Terrissa de Quart.

Les altres mostres aniran a càrrec de Mercè Pla, el mes d’abril; de Jordi Marcet i la Rosa Vila-Abadal, el mes de juny i de Ruth Cespedano i Cristina Márquez el mes d’Octubre.

Tots aquest artistes formen part de l’ACC, entitat que aplega a més 350 socis actius, entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya. L’Associació és un punt de trobada dels professionals del món de la ceràmica, creada l’any 1986 i des d’aleshores ha treballat per potenciar i donar a conèixer la ceràmica artística i comercial catalana tant arreu de l’estat com a l’estranger.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*