Feia temps que no teníem una setmana tan intensa de meteorologia i és que aquests dies hem tingut abundància de fenòmens que ens han deixat un balanç en general molt positiu pel medi ambient i les Gavarres, amb precipitacions en forma de pluja i neu que han estat molt ben rebudes.

La nevada ens ha deixat un ambient gèlid, amb màximes de només 2 graus el dijous i mínimes de -7.

Aquest cap de setmana el temps ens donarà una treva i tindrem moltes estones de Sol, deslluïdes però per el pas d’alguns fronts de núvols que vindran de ponent i deixaran el cel amb aspecte insegur en alguns moments.

Dissabte tindrem un dia força assolellat, amb alguns núvols i les temperatures es recuperaran una mica i diumenge el cel estaria ja més tapat, pujaran una mica les màximes i el cel s’anirà ennuvolant de mica en mica per arribar a un dilluns novament amb possibilitats de pluja i neu a cotes relativament baixes, caldrà estar atents.

De cares a la setmana vinent el temps s’anirà estabilitzant a partir de dimarts quan la pressió atmosfèrica agafarà força i remuntarà tot i que les temperatures seguiran fredes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*