Can panedes restaurant llagostera

Carxofes thai amb llagostins confitades a baixa temperatura amb gingebre a la soja; timbalet de salmó, gambes, maduixes, tomàquet, cremós de formatge i caviar; cassoleta d’arròs de peix i roast beef de vedella black angus al forn de llenya amb parmentier de trufa negra, ceba i demi-glacé.

Som al restaurant Can Panedes de Llagostera i aquests són alguns dels plats que formen part del menú diari juntament amb l’amanida cruixent de brie coulant, pernil d’ànec, nous, magrana, pera i agredolç de codony i el turnedó de lluç fresc farcit d’espinacs, xampinyons i llagostins a la planxa amb verdures i musselina d’alfàbrega. Sí, sí, menú diari servit i presentat amb l’elegància pròpia de l’alta cuina, pel mòdic preu de 22 euros, amb beguda inclosa.

Si l’elecció dels primers i els segons és complicada, quedant-te amb ganes de tastar-ho tot, la tria de les postres encara és fa més difícil. Nosaltres hem tastat el pastisset de pastanaga, taronja i gingebre rosa amb mus de iogurt al coco i sorbet gelat de mandarina i també el brownie, gelat, mus, krumble, teula, ganache, tot… tot… de xocolata.

El restaurant està situat al peu de la carretera C65, a l’encreuament que enllaça amb Romanyà de la Selva. És recomanable trucar per evitar sorpreses i esperes. Nosaltres hi tornarem!

Dades de contacte
Carretera C-65 Km, 10 Llagostera
Telèfon: 972 830 356
Web

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*