Presentació Strenes Girona 2018

La sisena edició del festival Strenes situarà de nou Girona a l’epicentre del panorama musical català aquesta primavera. Del 24 de març al 30 d’abril, passaran pels escenaris de la ciutat noms de primer nivell de l’àmbit català i internacional, com ara Morcheeba, Luz Casal, Roger Mas, Txarango, La Pegatina i Joan Dausà.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest 2018 és l’estrena de la secció Talent Gironí, apadrinada per la Fundació Valvi i que té com a objectiu donar a conèixer i reconèixer els artistes de les comarques gironines. Les propostes de Carmen 113, Caritat Humana, North State, Pau Blanc i Sara Terraza es podran veure en la primera edició d’aquest apartat del festival.

La inauguració del festival es farà, un any més, amb una actuació sorpresa des del terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla que es podrà seguir des de la mateixa rambla, des del pont de Pedra i des de la plaça de Catalunya. Aquest esdeveniment es farà el dissabte 24 de març a les 18 h i, com a novetat, després del concert hi haurà una actuació a la plaça del Vi. Enguany hi tocarà la formació Sense Sal.

En total el festival ha programat més de 30 concerts els quatre caps de setmana d’abril en nou escenaris diferents: l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el Centre Cultural La Mercè, la plaça de Catalunya, les escales de la Catedral, el Museu d’Art, La Mirona (Salt), el Yeah! Indie Club i Els Jardins de la Mercè.

Es posaran a la venda unes 16.000 entrades, una xifra un 30% superior a la passada edició ja que s’han programat més concerts. Les entrades es podran comprar a partir de demà a les 9 h al web del festival (www.festivalstrenes.cat) i a les taquilles del Teatre Municipal i de l’Auditori de Girona en l’horari habitual d’obertura al públic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*