carnaval plata d'aro gavarres
Foto: Ajuntament de Platja D'aro

Platja d’Aro ho té tot a punt per iniciar l’àmplia programació del 41è Carnaval que s’iniciarà aquest dissabte 3 de febrer i s’allargarà fins al 14 de febrer amb una vintena d’activitats amb el carrer com a escenari principal.

Una de les activitats més esperades és la Gran Rua de Carrosses i Comparses que tindrà lloc el dissabte 10 de febrer amb format desdoblat. A les 11 del matí desfilaran una desena de colles en modalitat d’exhibició, i a les 4 de la tarda amb una setantena de colles més que opten als més de 8.000 euros en premis. El lliurament de premis tindrà lloc el mateix dissabte 10 de febrer, a partir de la mitjanit en el ball de Carnaval al Palau d’Esports i Congressos amb la música del conjunt The Jukebox.

Enguany el cartell promocional és una composició realitzada sota la direcció d’art de Nyaki Xarnach, amb fotografia de Jordi Roca i amb Alexandra Cuatrecasas com a model protagonista. Podeu consultar la programació des del web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*