carnaval amistat santa cristina d'aro

Santa Cristina d’Aro viu amb molta intensitat el Carnaval. Les 6 colles locals ja fa temps que treballen en les seves carrosses i disfresses per a lluir-les durant aquests dies de disbauxa, que començaran el dissabte 3 de febrer amb l’acte de presentació del Rei/na del Carnestoltes 2018 i s’allargaran fins al dia 14 de febrer, quan el regnat de Sa Majestat el Rei/na Carnestoltes 2018 finalitzarà definitivament amb la rua de l’enterrament de la sardina.

La colla Ki’ls va parir serà qui tindrà l’honor de ser la màxima autoritat carnavalera del Carnaval 2018, un Carnaval que tindrà en els dies 8 i 11 de febrer els seus màxims moments d’esplendor. Podeu consultar la programació el Carnaval a Santa Cristina d’Aro des d’aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*