Garoinada palafrugell

Un total de 9 restaurants de Palafrugell celebren les jornades gastronòmiques de “La Garoinada”, amb els eriçons de mar com a principal protagonista.

El menú Garoinada d’enguany consisteix en un entrant de garoines, un plat principal “Mar i muntanya” o bé un plat alternatiu, i unes postres a base de crema, aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.

Els restaurants que hi participen són: La Xicra, Xadó i Centre Fraternal (de Palafrugell), Hotel Restaurant El Far, Restaurant Jani, Hostal La Llagosta, Hotel Restaurant Llafranc i Hotel Restaurant Terrassa Terramar (de Llafranc) i el Restaurant El Balcó de Calella (de Calella). Tots ells oferiran el menú de “La Garoinada” fins al 25 de març.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Garoinada palafrugell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*