toquem campanes

El museu de la Terrissa de Quart acull l’exposició temporal “Toquel Campanes” del col·lectiu ‘Artistes a Cel obert’ capitanejat per la ceramista Montse Seró que es podrà visitar del 25 de novembre al 7 de gener de 2018. La inauguració tindrà lloc el proper 2 de desembre a les 19 h.
Es tracta de la mostra de les obres que han realitzat 46 artistes de diferents disciplines on on treballat una campana des de la seva disciplina i punt de vista. La iniciativa compte amb la col·laboració del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona.

Els artistes

Afra Lopez- escultora, Anna Buxaderas – artista tèxtil i visual, Anna Ballester- ceramista, Anaïs Mestre – artista plàstica, Carmen Zuasti- pintora, Torrent Pagès – artista multidisciplinari, Denys Blacker – art d’acció, Pilar Farrés – artista plàstica, Xevi Gonzalez – pintor, Ester Jaume – il·lustradora, Imma Prats – ceramista, Mireia Zantop – artista multidisciplinària, Eric Delessert – ceramista i Maria Padrò – ceramista, Lola Huete – pintora, Montserrat Soler – pintora, Christine Coveney – artista multidisciplinària, Lourdes Ral – pintora, Montsina Comalat – ceramista, Isabel Martinez Stolcke – arquitecte, Jesús Martínez – ceramista, Félix Bodeguero – ceramista, Irma Zapponi – artista multidisciplinària, Pilar de Torres – ceramista, Lisette Dijksterhuis – artista multidisciplinària, Joan Poch- ceramista, Gloria Rabassa – dissenyadora tèxtil, Lydia Lorente – ceramista, Eugeni Penalba – ceramista i Josep Mercader – cisteller, Fiona Morrison – artista multidisciplinària, Jose Luis Castaño – pintor, Jesús Ramirez – enginyer en bio arquitectura, Pilar Aldana- escultora, Pa’ma Torrent – artista multidisciplinària, Núria Efe – escultora, Juliette Murphy – artista plàstica, Michelle Wilson – art terapeuta, Montse Seró – ceramista, art d’acció, Clara Gassiot – artista plàstica, Pep Aymerich – escultor, art d’acció, Lluis Heras – ceramista, Silvia Bofarull – artista plàstica, Chantale Heimo – escultora, David Rosell – ceramista, Marta Trepat- artista plàstica

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*