cantut cassà de la selva

Roger Mas, Miquel Gil & Pep Gimeno “Botifarra”, Urbàlia Rurana i Quico el Célio són alguns dels artistes que formen part de la programació de la segona edició del Festival Càntut previst pel cap de setmana del 17 al 19 de novembre a Cassà de la Selva.

Es tracta d’un festival sorgit del web www.cantut.cat, dedicat a rastrejar la petja del cant de tradició oral de les comarques gironines. Un esdeveniment que valora i relaciona aquest repertori amb altres territoris dels Països catalans a través de concerts, tallers o exposicions i que pretén promoure que, el cant i la música, es facin sentir a tot arreu.

Els impulsors del projecte Càntut fan una aposta ferma per mantenir viu el patrimoni musical de tradició oral del nostre país.

Consulta la programació i compra les entrades dels concerts de pagament d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*