Sant Narcís Girona 2017
Foto: Ajuntament de Girona

Manel, Zoo, Babylon Circus i Oscar Mulero seran els caps de cartell de la programació musical de les Fires de Sant Narcís d’aquest any. L’escenari de la Copa serà un any més el nucli principal de la proposta musical de la festa major de Girona però es mantenen i es consoliden els espais de l’envelat, la Copeta i la plaça de Sant Feliu per oferir una proposta que arribi a tots els públics. Els concerts de l’Auditori de Girona i les activitats de caire més popular i tradicional completaran la programació d’enguany.

En aquest sentit, la cançó d’autor catalana i la música funk i soul prendran l’escenari de Sant Feliu aquestes Fires. Càntut, el projecte de recuperació de cançons de tradició oral format per Sanjosex i Carles Belda, i la cantautora del Maresme Judit Nedderman s’hi podran veure el primer dissabte. El 31 d’octubre serà el moment de portar damunt l’escenari els gironins Bigblack Rhino i el cantautor anglòfon Steve Smyth, acompanyat dels The Diablos. El segon cap de setmana es podrà gaudir dels cantautors Guillem Roma i Núria Graham (3 de novembre, concerts de “Girona, ciutat de festivals”) i de la cantant islandesa Ina Forsman i el músic de Guissona El Petit de Cal Eril (4 de novembre).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*