Fira bolet llagostera

Llagostera es prepara per acollir el dijous 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la quinzena edició.  Durant tot el dia el nucli antic de Llagostera es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d’oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet.

La Fira del Bolet està organitzada per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera, amb la col·laboració de bona part de les entitats del municipi i l’Associació de Restaurants de Llagostera que, fins al 12 de novembre, ofereixen menús dins la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet.

Tot i que la Fira tindrà lloc només el dia 12, la nit anterior comencen les activitats amb un Show Cooking a càrrec dels cuiners Pep Nogué i Martí Rosàs amb la col·laboració de Girona Excel·lent.

Properament us informarem de la programació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*