Biblioteca Sant Antoni Calonge
Font: Ajuntament de Calonge - Sant Antoni

Les biblioteques Pere Caner de Calonge i La Cooperativa de Sant Antoni no han fet vacances aquest estiu. I una mostra de l’activitat que han tingut és el primer Mercat d’Intercanvi de Llibres, la finalitat del qual és donar una segona vida als llibres que ja haguem llegit i no vulguem i canviar-los per uns altres.

Aquest proper dijous, 24 d’agost, es farà l’últim dels quatre mercats d’intercanvi que s’havien programat per als mesos de juliol i agost, a la biblioteca La Cooperativa de Sant Antoni, de 4 de la tarda a 8 del vespre. Les úniques condicions per participar-hi són: que els llibres que es portin estiguin en bon estat i que siguin de ficció (contes, narrativa i còmics).

Els responsables de les biblioteques municipals de Calonge i Sant Antoni estan contents amb el moviment de llibres que hi ha hagut aquest estiu amb la iniciativa del mercat d’intercanvi, per això no descarten preparar una segona edició properament. A més, la gent que es vulgui endur algun dels llibres, però no n’hagi portat cap per intercanviar, ho pot fer pel preu de 2 euros. Els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació Vimar, de suport a les persones amb discapacitat del Baix Empordà. I és que els residents de la llar de Sant Antoni són usuaris habituals de la biblioteca. Fins ara s’han recollit 70 euros.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*