18 Mercat Medieval Castell d'Aro
Imatge d'arxiu Font: Ajuntament de Platja d'Aro

Castell d’Aro celebra el cap de setmana 26 i 27 d’agost el 18è Mercat Medieval en el seu nucli històric, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

Enguany, l’esdeveniment compleix divuit anys ininterromputs d’activitat i compta amb noves i variades propostes d’activitats, demostracions d’oficis, espectacles, fira de productes d’artesania i d’alimentació i espais de restauració.

18 Mercat Medieval Castell d'Aro
Font: Ajuntament de Platja d’Aro

Les principals activitats proposades són: falconeria, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval i tallers infantils. Pel que fa a les demostracions d’oficis s’hi pot veure filadora, bufador de vidre, destil·lació de perfums, llauner i pintora il·lustradora. També hi haurà cercaviles, concerts de música medieval, espectacles d’animació medievals, titelles o combat d’armes. Durant tot el cap de setmana els productes gastronòmics delecten el paladar de tots els visitants, que poden trobar-hi variats productes elaborats artesanalment. També es poden adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren i gaudir dels diversos espais de restauració.

Horari: de 11h a 14h i de 18h a 22.30h.

Entrada gratuïta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*